top of page

Este despre acel capitol...

Toti avem un motiv pentru care suntem fericiti, nu? Acel motiv care ne ajuta sa ne trezim dimineata si sa incepem o noua zi, o noua lupta. Poate acel motiv este chiar o persoana, o ruda sau poate suntem chiar noi. Faci asta pentru tine, pentru ca stii ca meriti. Am intrebat mai multi oameni care este motivul lor pentru care se trezesc dimineata, care este acel lucru important, desigur, raspunsul predominant a fost "familia". Insa, spre fericirea mea, am avut si un raspuns care mi-a atras atentia si care m-a ajutat sa ajung la al 7-lea articol!

Te-ai dus vreodata intr-un loc special, cu o persoana draga? Sau mai bine zis, ai petrecut cateva minute cu acea persoana, chiar si in biroul tau? Nici nu trebuie sa vorbiti un anumit subiect, totul se simte ca acasa, o liniste calda. Ce este asta? O persoana draga pentru mine a numit-o 'Liniste Sufleteasca' , asa ca prefer sa folosesc acest termen pe tot parcursul articolului. Este acea parte din tine care iti spune ca poti sa te bucuri de acele minute, nimeni nu va interveni! E fericirea ta, sansa ta, ia-o! Este, practic, acel 'parinte' care iti da acordul sa te bucuri de ciocolata.

Sunt destul de sigura ca toti ati avut o zi superba in viata voastra. Stiti, acea zi despre care mereu va intreaba lumea cand vrea sa va cunoasca mai bine: " Si care a fost cea mai frumoasa zi din viata ta?" Mie mi-a fost pusa aceasta intrebare si la un examen, la care aveam 30 de secunde ca sa raspund. Intr-un mod normal, iti ia cel putin 2 minute sa te gandesti ce zi sa alegi. Oricum, acea zi in care ai absolvit liceul, acea zi in care ai trecut un examen, acea zi in care... ai facut ceva ce visai. Daca stai sa te gandesti, aceste lucruri intra tot in cartea 'Liniste Sufleteasca', capitolul 'IMPLINIRI'. Acel capitol care iti aduce aminte de fericirea pe care ai simtit-o cand victoria a venit de partea ta! Si tot meritul ti se acorda tie! Tu ai luptat pana aici, ceilalti doar te-au privit.

Stiu ca poate ati trecut prin aceste moment in viata voastra, prin aceste fericiri, prin aceste nevoi de o persoana potrivita la locul potrivit, insa niciodata nu cred ca ati realizat cat de impliniti sunteti! Si cred ca ar trebui sa acordam acestei impliniri o importanta mai mare, pentru ca pana la urma, asta este ceea ce iti amintesti la finalul zilei: ca astazi, chiar si pentru cateva minute, te-ai simtit implinit!

Asadar, am facut acest articol ca sa incerc sa va aduc la suprafata cateva aspecte de care ar trebui sa fiti mandri! Ai prefera sa mergi pe strada stiind ca oamenii te plac sau stiind ca tu te placi si ca te simti bine in pielea ta? Alegi sa ai regrete? Eu nu as merge cu regretele, ele iti vor aminti mereu de o intamplare nu cu un final atat de fericit si nu trebuie sa traim in trecut, asa ca lasa-le sa plece odata cu problema. Te simti mai fericit cand mergi pe strada si lumea stie ca tu ai absolvit un anumit liceu sau ca TU stii ca ai reusit si ca esti IMPLINIT? Nu sunt alegeri grele, insa va trebui sa le faceti. Cand vei deveni bunic/ bunica, nepotii tai nu te vor intreba de regretele tale, ci de momentele in care te-ai simtit implinit! Pentru ca tot ele conteaza, chiar si dupa ce murim. Nu o sa fii tinut minte pentru ca ai regretat o alegere, ci pentru ca ai facut-o si ca ai mers pana la capat! Asa ca, daca vrei sa iti schimbi istoria, hai sa incercam sa schimbam perceptia asupra unor lucruri, impreuna ! Hai sa intervenim cu un nou capitol, cel al implinirilor!


bottom of page