top of page

Respira...


Ai trecut prin multe, doar tu stii cu adevarat cum s-a simtit fiecare lucru in inima ta, ce efect a avut pentru sufletul tau. Insa, au trecut... Chiar daca stii ca ele fac parte din trecutul tau, sa stii ca ai scapat. Nu lasa o urma de tristete sa afecteze tot ceea ce ai construit pana aici.

Revenirea problemelor se datoreaza fricii pe care o simti pentru prezent, dar si pentru viitor. In acest fel aduci sentimentele din trecut, le lasi sa te controleze, insa trebuie sa opresti asta.

Respira... Nimic nu este mai important si mai frumos decat momentul pe care il traiesti chiar acum, clipa aceasta. Chiar daca problemele sunt langa umarul tau, nu uita ca e viata ta! Daca privesti totul dintr-o alta perspectiva, ele nu sunt probleme, sunt testele tale pentru urmatorul nivel si singurul lucru pe care a trebuit sa il inveti este sa tii capul sus si sa RESPIRI.

Dragule cititor, toate au un sfarsit,chiar daca nu vrem sa acceptam asta... Asa trebuie sa aiba si trecutul tau. Pune pauza cand simti ca revine peste tine si RESPIRA... Totusi, nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut, si nu uita ca inca ii esti dator viitorului!

Respira...


bottom of page